Loading...

Разработка / Производство / Доставка / Монтаж

We love design

За нас

Design is not making beauty, beauty emerges from selection, affinities, integration, love.

Louis Kahn
Галакси Плаза е българска частна компания, създадена през 1996 г. Поддържаме постоянен растеж от основаването си благодарение на професионализма си в предлаганите услуги, иновативния подход, силното пазарно присъствие и своята надеждност.
Производствената ни база се намира в гр. Враца, на площ от 3 000 кв.м. При изработването на мебелите ние използваме най-съвременни технологии, а машините ни са доставени от водещите световни производители на дърво и металообработващо оборудване.

Услуги

“Every problem is a gift, without problems we would not grow.”

Anthony Robbins
Нашият професионално подготвен технически отдел и близкото ни сътрудничество с доставчици на материали ни правят надежден партньор.

A good plan violently executed now is better than a perfect plan executed next week.”

George S. Patton
Можем да предложим производство на мостри и прототипи, на малки и големи серии от изделия, както и на индивидуални проекти и вериги магазини / хотели, основно в луксозния сектор.

The amateurs discuss tactics: the professionals discuss logistics.

Napoleon Bonaparte
Нашият гъвкав логистичен отдел ни позволява да доставим обзавеждането с отлично качество и съгласно договорените срокове.

A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.

Jeff Bezos
Координацията и монтажните работи на обекта се извършват с най-високо качество от наш собствен, опитен екип от професионалисти.

Проекти

Ние можем да предложим производство на мостри и прототипи, средно и голямо серийно производство, както и на цялостен интериор по индивидуален проект.

Контакти

Телефон
+359 888 099 699
Адрес
ул. Георги Апостолов 60
3000 Враца, България
Е-поща
Всички полета са задължителни
Отвори карта
Затвори карта